Tuesday, March 8, 2011

HARI SELASA

Hai hari selasa best jumpa awak hahah...jom ana nk cerita pasal perkara yg ana lalui hari ni...hari ni eh...ermm...........ha! hari ni ada usrah dgn kak aqilah tapi kak qilah x dtg jadik ktorg masuklah kump. kak zainab dan kak aini bkn ainin....hahahahah jgn terasa ye ainin gurau saja.....waktu ktorg masuk kump. tuh akak tuh suruh cerita someting pasal isu2 semasa pastu suruh luahkan masalah ke...tapi x de satu manusia pun yg nk ckp...ktorg cuma tahu senyum2 kambing je hihihih...semua malu2...tapi sebenarnyer x tahu malu hahah...pastu bila semua senyap kenalah bg tazkirah...padan muka ktorg ntahlah semua yg  kena bagi tazkirah pulak tuh.. mula2 sorfina cakap pastu sambung org sebelah dan seterusnya...pastu dah lamer punya lamer asyik bertazkirah kitorg pon main..waktu last sekalilah yg ktorg maen game besz punya ( tapi xdelah best maner pun sbenarnya )hihih...tapi kalau korg nk tahu waktu main nilah baru semua muka x malu ...yelah dgr perkataan maen je...ape lagi happy lah hehehe.. :P 

okaylah habis bab 1
 

sekarang ana nk cerita pasal waktu ujian ict ermm.. waktu tu ana sgtlah takut...soalan dye bkn maen lg senang sgt...mcm kter budak spm...heheh xdelah gurau je...tapi soalan dye boleh tahan gak lah kesusahannyer....lepas dah habis ktorg baliklah kelas masuk jer kelas....waktu tuh cg. rozaina masuk...cg. marah sbb kelas kotor..pastu ktorg pon kenalah marah dgn cg. waktu tuh cg. ckplah cg. kecewa sgt dgn ktorg.. yelah masuk kelas je..kelas kotor pastu entahlah ktorg masuk lambat pastu x mintak maaf...alahai waktu cg. ckp tuh ana rasa mcm nk nangis je kesiann cikgu...sedih tengok cg. macam tuh yelah ktorg x hormat cg. entahlah cg. mcm nk nangis je waktu tu.. cian2...tapi ana tahan je rase nk menangis tu..kalau keluar org kata feeling sgt... almaklumlah saya nih sensitif sket bab2 sedih ni...cg. rozaina ana nk kp someting......SORRY CG. ROZAINA :( ktorg ni mmg jahat...sorry ye..SORRY..SORRY..kalau x ana bkk lagu sorry kang...xdelah gurau saja...tapi ana betul2 mintak maaf ye cg. rozaina...

HA!SEKARANG CERITA PASAL...CERITA yg..
last sekali cerita ana pasal waktu mkn tgh....ya allah ktorg bkn maen kenyang lagi tau lepas mkn lauk tgh tuh....yelah mcm mkn 2 sudu kecil nasik je...hihih..cerita dye camni, waktu tuh ktorg pegi ambik dulang dkt kantin blkg sbb kat kantin bnt dulang dah habes..pastu biler dah ambik tunggulah mknn...tunggu punya tunggu..tiba2 makcik kata nasi dah habes mak aiii sabar jelah....pastu pegi balik dkt bnn nk amik nasik tapi bnn ramai sgt pastu ktorg pulak mls nk tunggu jadik apa lagi ktorg pun patahlah balik dan..ambik ayam, sayur dan sambal .... ktorg mkn tujelah tadi....pastu apa lagi waktu mkn ktorg marah2lah makcik cakap mcm2...tuttt..tuttt....yelah kter lapar dpt mkn tu jew...sabar jelah!! 

yg tu sajalah yg ana nk cerita...hahah sori sbb borink okay bye2 :)

No comments:

Post a Comment